ENG
Inkoop Data Analist

Open hier het Pdf document van de vacature Inkoop Data Analist

Wordt onderdeel van Startup Zuiver Analytics. Je gaat aan de slag als Inkoop Data Analist met in je rugzak de nodige geavanceerde data-analyses. Help mee Inkopers, Inkoop Managers, Category Managers en Procurement Officers meer en meer de toegevoegde waarde van data te latenervaren en daar succes mee te hebben.

Wil je leren hoe je inkoop meehelpt te veranderen doorgebruik te maken van technologieën die gebaseerd zijn op kunstmatige intelligentie en geavanceerde databewerkingen?

Inkoop Data Analist bij ZuiverAnalytics, dit ga je doen:

Als Inkoop Data Analist zorg je ervoor dat de afdeling inkoop van de opdrachtgevers optimaal waarde kan toevoegen voor haar in- en externe klanten. Je ontwikkelt, genereert, verzamelt en analyseert Inkoop data en informatie.

Je maakt waar mogelijk gebruik van de door Zuiver Analytics ontwikkelde data-analyses. Enerzijds door de opdrachtgever te helpen er zelf gebruik van te maken, Anderzijds door (complexe) data-analyses voor de opdrachtgever uit te voren en de conclusies te presenteren.

Met de ontwikkeling van specifieke op inkoop gerichte en meer geavanceerde data-analyses staan we pas aan het begin van de reis. Er is meer dan alleen een spend analyse. Gezamenlijk met de opdrachtgevers ontdek je wat het beste werkt in de praktijk. Je denkt mee bij het continu optimaliseren en verbeteren van de ontwikkelde analyses.

Waar nodig werk je ook mee aan de data-kant bij de opdrachtgever om de gewenste dataset die voor de analyse noodzakelijk is tot stand te brengen.

Wat vragen we van jou?

Jij bent iemand die bekend is met inkoop en een passie heeft voor data. Jij weet wat de potentiële waarde is van data voor inkoop en je hebt de visie dat data-analyses de inkoop functie ook echt verder kan brengen. Je hebt ervaring opgedaan met het ontwikkelen van dashboards. Je wil wel graag in het inkoopdomein blijven acteren en inkoopafdelingen verder helpen meer waarde te creëren uit in- en externe data.

Aan de datakant heb je kennis- en ervaring in het opvragen en bewerken van data. Je bent in staat om data te selecteren uit een of meerdere databases en deze data gereed te maken voor de analyse. Bij voorkeur m.b.v. van SQL. Je hebt interesse in de meer geavanceerdere, door AI ondersteunende data-analyse technieken, maar je ziet jezelf deze algoritmes niet zelf ontwikkelen. Je wil ze wel graag begrijpen en inzetten om het inkoopdomein verder te helpen.

Je bent handig met software in het algemeen en kunt snel een systeem doorgronden en je weg erin vinden. Je houdt je ook op de hoogte van de technologische ontwikkelingen. Enige bekendheid met ERP systemen als SAP of inkoopsystemen (P2P/S2P) is een pré.

Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring in een BI / Inkoop /Data Analyse / Business Analytics /Inkoop Consultancy functie

Wat bieden we jou als Inkoop Data Analist?

Enthousiast?

Voor meer informatie en vragen over deze vacature, neem dan contact op met dhr. Robvan de Coevering 06-54356523. Wil je graag op deze vacature reageren, stuur daneen email met je motivatie en CV naar: rvdcoevering@zuiveranalytics.nl