Workshop ChatGPT
21 september 2023
Utrecht

‘ChatGTP Booster voor Inkoop’

Workshop Zuiver Analytics i.s.m. e-proQure

Met ChatGPT kun je zelf eenvoudige en meer complexe inkoopvraagstukken oplossen. Wil je zelf leren en ervaren hoe je deze nieuwe AI-technologie kunt gebruiken om jouw inkoopafdeling te ondersteunen? Dan is deze hands-on workshop "ChatGPTbooster voor inkoop" op 21 september 2023 iets voor jou. Na deze workshop kun je zelf direct met ChatGPT aan de slag binnen je eigen werkomgeving. Zuiver Analytics biedt deze workshop aan in samen werking met e-proQure, kenniscentrum voor inkoopdigitalisering.

Wat levert dit op?

Doordeel te nemen aan deze workshop, krijg je inzicht in wat ChatGPT conceptueel is, leer je ermee te werken, begrijp je hoe ChatGPT de inkoopafdeling kan ondersteunen en kun je het introduceren in je eigen werkomgeving. Je krijgt praktische handvatten om zelf op een veilige en productieve wijze de toegevoegde waarde van AI binnen inkoop te benutten en de grenzen en risico's ervan te begrijpen.

Wat zijn de leerpunten?

Na het volgen van de workshop:

Voor wie bedoeld?

De workshop is bedoeld voor inkoopmanagers, inkopers, inkoopadviseurs, inkoop (data)analisten en contractmanagers binnen de private en publieke sector. Er geen technische (ICT) voorkennis nodig.

Locatie, datum en tijd

Fysiek, Beatrixgebouw conferentiecentrum, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Datum 21 september 2023. Tijd: 14:00 - 17:00 uur. Aansluitend is er een borrel van 17:00 - 18:00
Inloop vanaf 13:30 uur

Investering

De kosten bedragen € 275,- exclusief btw per persoon. Inclusief koffie, thee en borrel.
Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Alle deelnemers ontvangen tevens het boek ‘The art of Prompt Engineering’ t.w.v. €27,50 met daarin veel praktische cases. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om zelf met ChatGTP Plus en GPT4 aan de slag te gaan. Zuiver Analytics heeft tijdens workshop een aantal ChatGTP Plus omgevingen beschikbaar.

Het is ook mogelijk om met jouw organisatie of team een ChatGPT workshop op jouw locatie te organiseren.

Inschrijven voor de workshop of voor meer informatie:

Inschrijven

Wie is uw trainer?

Rob van Coevering is inkoop data analist in hart en nieren, gespecialiseerd in het toepassen van geavanceerde AI technologieën op inkoopprocessen en-vraagstukken. Sinds 2021 ontwikkelt hij met zijn bedrijf Zuiver Analytics (intelligente) algoritmen voor complexe inkoopvraagstukken binnen zowel de private als publieke sector. Met behulp van de geavanceerde algoritmes worden zowel strategische als tactische en operationele inkoopvraagstukken opgelost. Zuiver Analytics integreert hiervoor onder meer ChatGPT binnen de inkoopfunctie bij klanten.

Leveringsvoorwaarden

Op alle aanbiedingen zijn de Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Algemene Voorwaarden voor trainingen en workshops van toepassing. Bij opdrachtverlening wordt 100% van de opdrachtsom gefactureerd, de betalingstermijn is 14 dagen dan wel uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang van de workshop. Eventuele restitutie bij annulering vindt plaats overeenkomstig de Algemene Voorwaarden en Bijzondere Algemene Voorwaarden.

Aanvullende Algemene Voorwaarden voor Workshops.