ENG
Junior Data Scientist

Open hier het Pdf document van de vacature Junior Data Scientist

Wordt onderdeel van Startup Zuiver Analytics. Je gaat aan de slag als Junior Data Scientist en helpt mee de toekomst van Zuiver Analytics vorm te geven. Help mee Inkopers, Inkoop Managers, Category Managers en Procurement Officers meer en meer de toegevoegde waarde van data te latenervaren en daar succes mee te hebben.

Wil je leren hoe je inkoop meehelpt inkoop met data-analyses beter te laten presteren door gebruik te maken van technologieën die gebaseerd zijn op kunstmatige intelligentie en geavanceerde databewerkingen? Start dan als Junior Data Scientist bij Zuiver Analytics.

Zuiver Analytics is aangesloten bij de startup Incubator B’Wise in Breda en heeft daardoor toegang tot kennis en ervaring van een groot landelijk startup netwerk.

Junior Data Scientist bij ZuiverAnalytics, dit ga je doen:

Als Junior Data Scientist onderhoud en verbeter je het door Zuiver Analytics ontwikkelde private Spend Analysis package. Je optimaliseert het package en vult het aan met nieuwe innovatieve analyses. Je bewaakt dat de scripts feilloos in Microsoft Azure DevOps worden gedeployd en je ontwikkelt en verbetert de visualisaties in Power BI.

De ontwikkelingen rondom GPT-3 en ChatGPT gaan zeker niet aan ons voorbij. Wij willen binnen het inkoopdomein hierin voorop lopen. Je zorgt ervoor dat we steeds meer en efficiënter gebruik kunnen maken van pretrained modellen. Je ontwikkelt mee aan wat wel ‘the last mile’ wordt genoemd: De praktische AI toepassing die in de praktijk die echt werkt.

Waar nodig ondersteun je de klant bij het genereren van de dataset die voor de analyse noodzakelijk is.

Alles is uitermate goed gedocumenteerd en je zorgt ervoor dat dit ook zo blijft.

Je gaat samen met ons de uitdaging aan om ‘de lastmile’ te realiseren voor inkoop en je krijgt daardoor de kans te leren wat inde praktijk echt werkt.

Wat vragen we van jou?

Jij bent iemand die een passie voor data heeft en zich daarin verder wil blijven ontwikkelen. Je hebt een volwaardige Data Science opleiding  gevolgd of een opleiding die daarmee gelijkwaardig is. Je bent vertrouwd met het programmeren in Python en je hebt enige kennis  en ervaring  opgedaan met software ontwikkeling,  deployment en DevOps.

Je hebt een praktische instelling en je wil graag oplossingen bedenken die werken. Je communiceert makkelijk en het is je tweede natuur om  efficiënt en gestructureerd te werken.

Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring.

Studenten die zich in de laatste fase van een Data Science opleiding bevinden en graag in deeltijd werkzaamheden willen verrichten worden ook uitgenodigd te reageren.

Wat bieden wij jou als Junior Data Scientist?

Enthousiast?

Voor meer informatie en vragen over deze vacature, neem dan contact op met Rob van de Coevering: 06 54356523. Wil je graag op deze vacature reageren, stuur dan een email met je motivatie en CV naar: rvdcoevering@zuiveranalytics.nl